loading

Forduljon hozzánk bizalommal!


Kovács Antal

Opel márkavezető


> TEL:  +36 20 214 11 09

Felveszem a kapcsolatot


Szolgáltatásaink középpontjában az Ön vállalkozásának igényei állnak. Több éves szakmai tapasztalatunk biztosíték az Ön számára, hogy fuvarfeladataihoz megtaláljuk a legmegfelelőbb jármű típusokat illetve felépítményt. Szakembereink pontosan ismerik a piacot, ami garanciát nyújt arra, hogy ügyfeleink biztonsággal Ránk bízzák magukat.

A haszongépjármű beruházáshoz széles körű banki hátterünk által nyújtott lízing lehetőségek közül kidolgozzuk az Ön számára legmegfelelőbb finanszírozási, üzemeltetési konstrukciót. Emellett az adminisztrációs folyamatokkal sem kell törődnie, munkatársaink ebben is maximális segítséget nyújtanak.

Flottaüzemeltetési szolgáltatásunk segítséget nyújt a gépjárművek üzemeltetésével, karbantartásával és szervizelésével kapcsolatban. Ezzel minden gépjárműfenntartáshoz szükséges feladatot elvégzünk Ön helyett.

Haszongépjárművek karbantartási és szervizelési szolgáltatásunkban a műhelyben dolgozó szervizes kollegáink a legkorszerűbb eszközökkel, gondosan és szakszerűen javítják az Ön járműveit.

promo  
Ugrás az oldal tetejére