loading

Szervizünkben minden garanciális és garancia időn túli javítást vállalunk, az apróbb beavatkozásoktól a teljes körű motordiagnosztikán át, legyen az a klímarendszerek átvizsgálása, tisztítása, feltöltése, futómű diagnosztika, műszeres futómű beállítás, kerékcentirozás, gumiabroncsok cseréje, szezonális karbantartások, átvizsgálások vagy kötelező szervizek.


Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink szakmai ismereteinek fejlesztésére. Szervizben és az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégák ezért folyamatos szakképzéseken vesznek részt.
Javítóüzemeinkben gyári előírások alapján felszerelt eszközök és az említett oktatási rendszerben képzett munkatársak állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Gyártó által meghatározott és felügyelt normaidőket alkalmazunk. A javítási munkálatok során eredeti gyári alkatrészek kerülnek beépítésre.
Fokozott figyelmet fordítunk a minőség-ellenőrzés meglétére, minden javított gépjárművet erre a célra kijelölt mesterszerelő, ún. minőség ellenőr vizsgál át a visszatérő jelleggel előforduló meghibásodások elkerülése miatt.

 

promo  
Ugrás az oldal tetejére